Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig så godnatt. Orkar inte skriva något mer. Puss puss!!!!!!!

Isabell

IDOL

Tar en paus för att tittta på IDOL. Älskar det så mkt. Får se om  jag skriver ett till inlägg. Annars godnatt.

Isabell


Stressigt stressigt

Sitter här och plugga. Ligger lite efter så imorgon så blir det BARA plugg för vi har ett jätte viktigt matteprov på fredag och ett franskaprov på torsdag. Ska kanske plugga med någon kompis. Det är nog smart eftersom jag suger på matte. Ska iallafall se IDOL. Får plugga lite senare också. Puss puss!!!!!!!!!

Isabell

Halli hallå

Slutade skolan kl. 13.20. Enda sedan att jag kom hem så har jag kollat på Sex and the city. så himla bra. Men eftersom jag har två prov denna vecka så sitter jag nu framför datan och pluggar franska. Booooooooooooring!!!!!!!! Skriver nåt inlägg sen.

Isabell

Läggdags

Ska snart gå och lägga mig. Vem tyckte ni var bäst av tjejerna i IDOL ikväll. Jag tyckte helt klart Sephide eller vad hon nu heter. Däremot så gillade jag inte Jenny. Hon tog i för mycket. Imorgon är det killarna som ska sjunga. Det bli spännande. Om någon är uppe tills man får veta vem som åker ut. Snälla skriv till mig. skulle vara så sjust.

Sov gott// Isabell

Äntligen hemma

Nu är jag äntliden hemma från Girls only( man tränar olika grejer). Idag var det afro-arobic. Fattade ingenting. Helt klart det tråkigaste hitills. Måste plugga nu. Puss puss!!!!!!

Isabell
 

Träning

Ska snart åka och träna. Vet inte riktigt vad vi ska göra idag eftersom vi testar olika grejer som tex. yoga, arobic och styrketräning. Har kollat på Sex and the city. Det är vattenläcka på våran skola så vi fick sluta 13.15. Jtteskönt eftersom vi hade no vilket är skit tråkigt. Alla elever sprang till sina skåp sedan iväg. Det var det bästa skolminne i hela mitt liv. Älskar från och med nå vattenläckor. Skiver nåt inlägg när jag kommer hem. Puss puss

Isabell

Snart läggdags

Kom precis hem från Sara. Vi hade det bra. Vi pratade, såg på Zoey och var inne på you tube. ska snart gå och lägga mig men först så ska jag se ett avsnitt av Sex and the city. Skriver ett inlägg imorgon. Godnatt

Isabell


alldeles snart klar

Nu håller jag på att repitera mattetal som jag har gjort. Ska kanske ner till Sara för att träffa henne och Linnea. Ska typ se på tv och prata. Tror inte att jag skriver något mer ikväll. Ha en trevlig kväll.

Puss puss// Isabell

Snart färdig

Nu har jag skrivit färdigt min intervju och har läst ut en bok som jag tror att man ska vara färdig tills imorgon. Ska plugga mest franska men även lite matte och no. Är nog färdig runt 19.30 hoppas jag. Kanske hoppar över no:n. vi får se.

Puss puss// Isabell

Plugg dag

Nu sitter jag framför dator och skriver en intervju som måste vara färdig tills onsdag. Sen måste jag plugga matte och franska. Kanske lite no också. Vi har så himla mycket just nu. Håller på att bli tokig. Skriver kanske nåt inlägg lite senare. ska se Hål i väggen om jag hinner. Det programmet sänds på 6 kl 20.00. bara så ni vet.

Isabell

Budget tips

1. Ta på vaselin innan du går och lägger dig. Ögon fransarna längre.
2. Om du har finnar så kan du dutta på tandkräm på finnen. Tandkrämen torka ut finnen.
3. Lägg gurkor på ögonen i ca 10 min. Ögonen bli piggare och klarare.
4. Istället för att använda dyra inpackninga så kan du använda majonäs. Låt verka i 5 min och skölj ur.
5. Har du en väska med strass så kan du pensla på några lager genomskinligt nagelack på. Sitter som berg utan att synas.
6. Om håret håller på att bli slitet men du vill inte klippa det så kan du ha i lite body butter i topparna.
7. Peela läpparna med en tandborste. sätt helst sedan på ett lager lip balm för bästa effekt.
8. Smörj in nagelbanden med olivolja. Ett super bra knep.
9. Koka upp en skål med vatten. Sätt ansiktet över det kokheta vattnet och lägg en handuk över huvet. Sitt så i minst 5 min. Detta knep gör så att porerna öppnas.

Godmorgon

Nu är jag och Sara vakna. Håller på att ta massor med fula foton med min webb cam. Så snygga asså. ska snart äta frukost. Puss på er.

Isabell

Lägg dags

Sara sover över inatt. Ska göra oss iordning så att vi kan ligga och prata lääänge. Så godnatt. Sov gott.

Puss puss// Isabell

shopping dag

Åkte med mamma till kungenskurva. Först kollade vi på en platt tv, sen blev det en sväng till ikea och sen handlade vi. Ska äta och sedan träffa Sara. Ska se på tv och ta det lugnt. Hör imorgon eller sent ikväll.

Puss puss// Frida


Få ett glansigt hår

1. Tvätta håret med shampoo och balsam( gärna för slitet hår)
2. Låt håret självtorka eller föna håret på låg värme
3. Borsta ut alla tovor så att ditt hår bli lent
4. Ta i några droppar glansserum i håret
5. Om du vill så kan du spraya lite hårspray i håret

Klart

Sex and the city

Ligger framför tv och tittar på Sex and the city. Älskar den serien. Den är så bra och dom har också roliga kläder vilket är ett stort plus. Tittar på sesong 4. Ska snart äta lunch. Men jag är inte så hungrig efter att ha ätit ett halvt glass paket. Chocklad glass är såååå gott. Skriver nåt sen.

Isabell


                                                                       


Helg

Gud vad jag älskar att kunna sova hur länge man vill. Vaknade för en stund sen pigg och glad. Vet inte vad jag ska göra idag. Ska nog mest ta det lugnt. Kanske träffa nån ikväll. Hoppas att det är något kul på tv ikväll! Ska äta frukost nu. Skriver lite senare. Puss puss

Isabell

God natt

Ska snart gå och lägga mig. Har varit hos Sara. såg lite på tv och pratade. Som vanligt. Skriver imorgon. Sov gott.

Isabell

Jack-jakt, Continue!

Jag letar ju som sagt efter en jacka, om ni läste mitt shopping inlägg förut. Jag har precis köpt en, men jag kommer troligtvis inte använda den så ofta, jag tre gånger under hösten, den matchar bara med ett slags jeans, och dom är typ ganska ute, så jag kan inte ha dom för mkt, då blir jag ju helt out-of-fashion. De får inte hända! Men, jackan kostade 4.399, köpte den i stan. Letar fortfarande efter en svart/mörkbrun skinjacka. Tipsa mej om ni hittar nån fin!

/Linnea

H&M HÖST!

På hm.com/se hittar du den nya höstkollektionen. Och när det är höst behöver man ju såklart en kappa. Spana in de här smakprovet från sajten!


Parfyyyyym tips! Från Kicks.se

Numera kryllar det av dofter som tagits fram av kända profiler, allt ifrån supermodeller, till skådespelare till artister och det verkar inte vara en avtagande trend. Både Paris Hilton, Britney mariah carey parfymSpears och Naomi Campbell har lanserat minst två dofter var. Här nedan ser ni ett urval ur de som finns idag plus de som kommer lanseras under mars i år.



MARIAH CAREY

Sångerskan Mariah Carey har noter av marshmallow, tahitisk tiarablomma, gardeniablad och marockansk rökelse


paris_hilton_heiress




PARIS HILTON HEIRESS

Paris Hiltons doft heter Heiress och är en fruktig och frisk doft med inslag av champagne, passionsfrukt, persika och blåhallon. Hennes första doft, döpt efter henne själv, doftar fresia, jasmin och persika. Inom kort lanserar Paris Hilton ännu en doft, Can Can.


gwen_stefani_lamb



GWEN STEFANI

Gwen Stefanis doft har samma namn som hennes egna klädmärke, L.A.M.B. Doften innehåller noter av grön vattenhyacint, vit fresia, päron, violblad, apelsinblomma och luktärt.




beckham_parfym




BECKHAM

jennifer_lopez_glow_parfym

Beckham Intimately Night  finns för både honom och henne. En modern, sensuell och kryddig doft.






 JENNIFER LOPEZ

Glow är en frisk, blommig doft med toner av citrus och mkuka blommor som rosor och jasmin. Glow After Dark är karismatisk och sensuell och lockar fram discostjärnan i dig med hjälp av passionsfrukt, pion och rosa mysk.

christina_aguilera_parfym







CHRISTINA AGUILERA

Christina Aguileras doft inspirerar dig till att vara sexig på dina egna villkor. Doftnoterna sjuder av självförtroende och sensualitet.








Källa: Kicks.se

Perfekt hy?????

Vill du ha perfekt hy?? Antagligen. Läs detta då!

Få bort problemen:

Finnar: Gå till apoteket, köp ett finbortagnings medel, det finns massor att fälja på. Sedan köper du en skrubb, typ som clearasil.



Torr hy: Nivea har en bra kollektion för att fräscha upp ansiktet


Använd sedan en bra hudkräm som gör din torra hud le, tex. Vishy, eller Oliva.

Lycka till!

Få superheta naglar snabbt och enkelt

1. Fila naglarna så att dom bli jämna.
2. Ta bort smuts under naglarna( glöm inte det!!!!).
3. Ta på det nagelacket som du gillar.
4. Om du vill så måla på ett lager överlack, då håller det längre.


Senaste modet: That's hot, that's not!

HOT:
Blanda färger även till hösten. Men inte allt för starka, försök ta lite dovare. Det är snyggt att matcha mörkblått och mörk orange, eller dovt grön och lila. Kombinera och matcha hur du vill! Allt är inne & snyggt!

Massor med smycken, ta flera olika halsband i olika färger som hänger runt halsen. Så inne!

Läderkängor är faktiskt ett av höstens hetaste mode. Pröva, det är såå snyggt!

Jeansen ska vara höga och tröjan kan också vara instoppad, det får dina ben att se längre ut.

Stickade ylletröjor i färger om röd, grön, blått & rosa är perfekt till höstens kalla dagar, och vad är snyggare än det?

Second hand, dagens mest hetaste stil!

NOT HOT:
Mjukisar, NEEJ!
Leggigs, absolut inte!
Högklackat, uuutee!
Glöm kjolen, jeans är inne.
Ingen tunika/ långt linne heller. forget it!!


Anorexia

Jag vill bara säga till er trejer där ute att svälta er till döds inte gör er gladare, snyggare eller en mer uppskattad människa. vill du verkligen vara smal som en pinne??? Man förstör sitt liv och när man väl har börjat är det svårt att sluta. Tänk på att man bara lever en gång. Om du har anorexia berätta för någon kompis eller någon vuxen som du litar på, eller gå till en psykolog. Om du inte vill att någon ska få veta så kan du ringa til bup. Man får prata med en vuxen som kan hjälpa dig och du är helt anonym. Ta hand om er trejer.

Isabell

Skärholmen

Jag och Sandra var i Skärholmen idag. Det var riktigt mysigt. Åt på Espresso house. Dom har världens godaste Chai latte. Sandra och jag delade på en blåbärspaj och en hallon och kademumma muffin. Det var skitgott. jag köpte inget förutom en present till min vän. Shoppade ganska mycket sist. Puss puss

Isabella

God morgon

Inatt kunde jag inte somna. Så jävla jobbigt. Plus att jag börjar kl 08.00 så behövde jag gå upp 06.40 vilket inte var kul. Är så himla trött. Som tur är slutar vi inte så jätte sent.

Idag har vi idrott sista lektionen idag vilket inte är kul för jag har jätteont i ryggen men jag måste vara med iallafall för jag har inte varit med på två gånger. Efter skolan så hoppas jag att nån kompis vill göra nåt. skriver nåt inlägg senare.

Puss puss// Frida

IDOL

Har sett på IDOL nu. Är typ världens bästa program. Min favorit är hon som liknar Jessica Simpson. Älskar hennes röst. Ska se på Heroes nu. Bye bye

Isabell

Äntligen hemma

Nu är jag hemma. Har varit på stan och shoppat. Det visade sig att jag och Malin inte behövde jobba med vårat grupparbete. Shoppade lite olika grejor:

En gucci väska
Ett par replay jeans
En väska från second hand
En kofta från bik bok (så mysig)
Två par skor
Ett linne från HM
Tre nagelack

 Min kamera är helt paj så jag kan inte ta några bilder. skulle gärna vilja visa min gucci väska. Den är så jävla snygg. Ska kolla lite på Sex and the city

Isabell

Sex and the city

Har gjort mig i ordning nu. orkade inte smink mig så mkt. Blev bara lite foundation, mascara, consiler, eyeliner och läppstift(såklart!!!!). Ska kolla på Sex and the city. Är så himla bra. Har ni sett bio???? Den är också skitbra tycker jag. Dom har så coola kläder och roliga repliker. Hinner nog bara se ett avsnitt innan jag måste gå. Ha en bra dag

Puss puss// Isabell

God morgon

Har precis tagigt ett långt bad. Så himla skönt. Bahövde verkligen det. Börjar inte förrän kl 10.00. Då har vi hemkunskap. Mitt favoritämne för man behöver ju inte vara så delaktig direkt. Jag och Mailn ligger lite efter med vårt svenska grupparbete så vi ska träffas idag eftersom Malin inte kunde igår. Tråkigt men man vill ju inte stå framför klassen som en idiot och inte ha något att säga. Igår så var jag och fika med Hanna och Sandra. det var mysigt, och gott. slutar vid tre eller nåt. Skriver ett inlägg lite senare. Puss puss

Isabell


Idol

Nu ska jag se på IDOL. Det är så jävla kul asså. Kanske skriver ett inlägg efter. Får se. puss på er!!!!

Isabell

Tip top

Sitter framför tv och mumsar på en av mina favoritglassar som heter tip top. Är så himla god. Jag är helt beroende av glass. Det är ett av det godaste saker som finns, förutom godis. Ska kolla på IDOL ikväll. Ska bli kul. fattar inte hur Nils fortfarande är kvar. Han suger. Kanske skriver ett till inlägg. Puss puss

Isabell

                                                            

The body shop äger

Ville tipsa er om mitt absoluta favorit läppbalsam. köpte det från the body shop. Använder den hela tiden. Jag tror att den kostar runt 100 kronor men är värt vart ända öre + den tar inte slut så snabbt eftersom man inte behöver använda så himla mycket. Puss puss

// Isabell <3

                                                                          


Hemma

Har fikat med några kompisar. Det var riktigt mysigt. Åt hur mycket som helst. Inte bra, måste skärpa mig. Linnea kunde/ville inte följa. Hon är galen i "One tree hill". Har inte sett en serien men eftersom alla tjejer i klassen pratar om den så måste jag väl ändå komma på åt minstånde ett avsnitt. Snart kommer Malin hit för vi behöver göra klart vårat grupparbete. Hörs sen. Puss puss <3


Godmorgon

Vaknade vid runt kl.06.40 vilket var lite tidigt tycker jag. Har inte sovit så bra. Drömde hemska drömmar. Jätte läskiga. Jag och linnea tänkte skolka idag men vi bestämde oss för att inte göra det. Orkar inte skriva varför. Åh nej måste dra. Börjar snart. Puss puss


Godnatt

Ska snart gå och lägga mig. Ska bara ta en dusch för att det var idrottsdag. Fast jag inte ansträngde mig så mycket så känns det ganska ofrächt att inte dusha. Imorgon börjar vi kl. 08.00 så jag hinner nog inte skriva något inlägg. Puss på ner och sov så gott.


Sötaste pokemon

Snart så är det Idol vilket betyder vi kommer sitta som berg framför tv. Har köpt godis, läsk och chips. Imorgon ska vi shoppa för det är inga roliga lektioner. Bara alla viktiga så Linnea sover över hos mig. Här är vårt favoritklipp från Idol. Han kanske inte gick hem för juryn men han gick hem för oss. visst är han världens gulligaste pokemon!!!!



TIPS&TRiX dagensämne: mascara

Mascara... svårt att välja när du står där i affären? Här kommer jag med några tips om de bästa mascarorna, vad du ska tänka på innan och vad som passar just DINA fransar, inte tjejens på reklambilden! Let's go!

LANCOME MASCARORNA ÄR BÄST!

Virtouse, Hypnose & Fatale! Klockrena mascaror! Virtouse= Långa, uppböjda, tjocka volymfulla fransar. Hypnose= 100% Volym långa och bra! Fatale = Ger dej tjocka och fylla fransar, men även långa och förföriska!

BUDGET & BRA


HELT OK!!



Kan man få fransar som tjejen på bilden?
Svaret är alltid ja (lösögonfransar), men också
ett ganska nära resultat om du följer denna guide
till långa och fina ögonfransar!

1 Sov aldrig med mascara, ta bort varje kväll. Dra försiktigt med bommullpadden med en bra eye makeup remover.
2. Använda vaselin med en ren mascara borste varje kväll, torka bort på morgonen. (Hjälper fransarna att bli starka och växer snabbare.
3. Värm upp böjaren innan, och böj utan mascara, annars bryts dom!
4. Använd först en mascara som gör fransarna långa, tex. Loreal Telescopic eller Lancome Virtouse!
Sedan tar du fler lager för att göra dom långa fransarna fylliga.


Själens spegel "goes" ditt konstverk!


Nummer 1: Mysterious Black
1. Ta på en silvrig ögonskugga över hela ögonlocken.
2. Rita sedan med eyeliner runt hela ögat, skapa ditt egna snygga mönster.


Nummer2: Candy Color
1. Sminka gult runt hela ögat
2. Halva delen av delen av ögonlocken sminkar du rosa och halva grön.
3. Ta ytterst lite mascara.


Nummer 3: Summer holiday
1. Ta på rosa ögonskugga på ögonlocket.
2. Ringa in med eyeliner.
3. Skapa ditt egna mönster med eyeliner, försök att få
cirkar.
4. Fyll i cirklarna med olika färgglada ögonskuggor.


Nummer 4: Moon night
1. Ringa in ditt öga med svert eyeliner. Dra ut lite extra i båda ändarna av ögat.
2. Ta på mörkblå ögon skugga längs fransraden uppåt.
3. Tona ut med silerögonskugga och lilatonad glitterdust.
4. Rita sträck som bildar en långa-ögonfrans-liknande look.
Du kommer bli kvällens natt-drottning med djupa ögon och lockande fransar!

läpp chock!


Nummer 1: Pink & Delicious
1. Ta foundation på läpparna.
2. Ta en mycket starkt rosa färgat läppglans/läppstift,
eller rosa ögonskugga som är mycket ill-rosa (det är inte äckligt!)
3. Ta på en vit glittrig genomskinlig läppglans och ös på!


Nummer 2: Pink Shadow
1. Ta på rött/rosa läppstift.
2. Sedan genomskinligt läppglans.
SUPER SNABBT OCH ENKELT!
Sååå inne !


Nummer 3: Forest kiss
1. Ta på foundation
2. Ta på ett rött läppstift
3. Markera med lippliner
4. Ta på grön ögon skugga på överläppen.
5. Ta på blå ögonskugga på underläppen.
6. Genomskinligt läppglans, & sedan KLART!

Här har vi tre super häftiga läppstilar som du kan ha på fest eller vardag. Kom ihåg att du alltid kan ändra färgerna hur du vill och skapa ditt egna konstverk! Lycka till!

Nytt utseende

                                                        Hello everyone!!!

Som ni ser så har jag och Linnea ändrat utseende på bloggen. Tycker ni att det blev snyggt? Jag tycker iallafall det men det tog sin tid. Har börjat få lite fler besökare på vår blogg vilket är superkul. jag och linnea håller på att sminka oss för att visa heta sminktips. Puss på er så länge sötnosar.


Idrottsdag !

HEEJ ! <3

Idag hade vi idrottsdag, asså jag fattar inte hur man kan gilla det. Jag sprang 60 meter på typ 15 sekunder! Men jag sprang faktiskt i mina klackade stövlar eftersom jag glömde mina vanliga skor. Jag kastade kula 1,88 meter! Jag är såååå stolt !!!!!! :)

I LOOOVE YOU ALL !

Gomorgon

                                                                   Godmorgon!!

Idag har vi idrottsdag. Inte min favoritdag direkt. Men men vi får iallafall sluta lite tidigare vilket är bra. Jag tror att vi ska ses kl. 08.50 i klassrummet så jag måste göra mig i ordning. Föresten jag köpte en mascara från nivea som är jättebra. Det är en mascara som har två olika borstar, en för att förlänga fransarna och en för att få volym.

Puss puss

Godnatt

Ska snart gå och lägga mig för vi börjar 08.05. Imorgon så kanske jag åker in till stan och shoppar. Slutar typ vi 13 hoppas jag.

Puss på er

GOD NATT!

Dags för att sova! Godnatt Allihop! Vi syns imorn!


Nagelack!




Depend har dom finaste nagelacken enligt mej! Spana in idag, köp imorgon!

Foundation tips du behöver!

Att välja foundation kan vara svårt! Vilken nyans, vilken konsistens, vilken hudtyp har jag???? Vad passar mej???!?!?!?! Jaa, du har massor av frågor! Men det finns ett lätt svar. Fråga om råd! Jag tipsar dej om att fråga om råd i affären, be dom göra en provsminkning eller testa på dej vad som passar dej. Clinique  är ett exempel på vad som kan hjälpa dej om du vill veta vad som passar dej. Försök få en foundation så nära din hudtyp som möjligt, använd solpuder om du vill bli brunare, det ser naturligare ut och är lättare få till.

GÖR ALDRIG DETTA!
Om du har en för mörk foundation och din hals ser vit ut i jämfört med ditt ansikte, ta aldrig foundaition på halsen, det ser bara hemskare ut och blir bara värre och kletigare. Ha foundation i ANSIKTET! Annars slutar det med att du tar foundation på axlar och under halsen, då är mitt tips att använda brun utan sol ? Foundation ska täcka, inte synas mer !

Nagel makeover!

Fula, hemska, korta naglar? UUUSCH!!! Gör nått åt det. Dags för NAGEL MAKEOVER !

Jag gjorde så att jag hade ett finger bad för att mjuka upp naglarna och få bort allt smuts. Sen filade jag dom jämt, hade på handkräm (funkar med vanlig bodylotion), nagelbandskräm (om du har), och filade dom jämt, även fast dom var korta så att det blev jämt över allt. Sedan lade jag ett tunt lager av en ljusrosa färg. Låt naglarna växa ut. Om dom redan är utväxta gör en fransk manikyr! Och bit INTE, varje gång du kommer på dej själv att du biter på naglarna, sluta direkt. Be vänner & familj säga åt dej om du biter om du inte märker det. Ha på dej vantar då du är själv så du inte biter ändå.  

Shopping på stan!

Hej allihopa! Jag var och shoppade i stan idag och jag köpte några grejer, det var ingen stor shopping men, lite var det ju ändå. Jag gör en lista på det jag köpte!

Tre par skor från Skopunkten (ta 3 betala för 2)
Ett par skor från Dinsko
Tre tröjor från Gina Tricot
Två Jeans, (ena acne andra diesel)
En WESC tröja
Två tröjor från MQ
En Lyle & Scott tröja
En Fred Perry tröja
Två väskor ( en friis & en med annat konstigt märke)
Ett par örhängen och ett halsband från H&M.
Nagelack från Kicks

Letar fortfarande efter en jacka !

Del 3

Den här sminkningen är för dej som har en trendig och annorlundare sminkstil, som gillar att skapa egna kombinationer. Här ger vi dej inspration!

1. Använd ett Isadora puder som grund.


2. Använd eyelinern och dra på övre fransraden med en flytande eyeliner.


3. Använd ett mörkt rött läppstift


4. Använd en mörk orange ögonskugga för att få en trendig look!


Det här är bara nåra grunder, men du kan utsmycka själv med olika ögonskuggor och eyeliners, men använd mycket brunt och orange nu till hösten! LYCKA TILL !

UPPDRAG: Perfekta sminkningen DEL 2

Dags för vardags sminket ! Let's go!

1. Använd en lätt täckande foundation, Cliniq har många bra!

2. Använd en aprikos/rosa tonad rouge!

3. Använd en mascara så du får långa fransar!


Du kan lägga till eyeliner eller rosa läppglans om du vill piffa till dej extra nån dag! Den här tonen passar perfekt om du vill ha en naturlig look!

UPPDRAG: Perfekta sminkningen DEL 1

Tre stilar, en fest, en vardag & en annorlunda! Allt i samma smink-guide! Del 1!

FEST SMINKET

1. Börja med att lägga en vältäckande foundation, ta tex. true match. Den täcker bra och du får en jämn och fin hy!

2. Ta ett solpuder som rouge så du får en brun solbränna ! Ta tex. Isa Doras solpuder.

3. För att få rosa kinder, ta ett rosa/röd rouge! Dior är bra!

4. Använd en ljus ögonskugga på ögonlocket och avsluta med en enfärgad lilaton.

5. Sedan tar du en glittrig eyedust från någon av Make-Upstores urval!

6. Ta på eyeliner, sedan mascara. Sedan tar du massor av glitter runt ögonen.

7. Sedan tar du ett rött läppstift och glittrigt läppglans över!


Voila! Party-brud! Glöm inte att du kan kombinera och matcha dina egna toner och färger! Lycka till!

Hemma igen

                                                              Hej på er!

Nu är jag hemma från skolan. Bara tråkiga lektioner hela dagen. Har inte varit en så rolig dag; Alma blev sjuk. Hon fick ont i magen och mådde illa. Jag och Hanna sprang runt och letade efter vår mentor så Hanna fick ont i knät.

Skulle igentligen på träningen men Sara ringde och sa att hon hade skitont i ryggen och att hon inte kunde gå så jag struntade också i att gå. Hoppas att hon blir bra. Imorgon har vi Idrotts dag. Vi ska åka till Sätra IP(tror jag). Det blir kula, längd, höjd och att springa. Slutar vid 13-14 hoppas jag.

Puss puss

God morgon

                                                         God morgon!

Jag och Sara vaknade för någon timme sen(ja, Sara sov över). Sara ska gå straxs men inte jag. Jag har sovmorgon. Så himla skönt. Ska gå om en halvtimme så jag måste göra mig i ordning. ska försöka att fota dagens outfit.

Puss på er // Frida

Hej på er

                                                                     Tjenare!

nu sitter jag och min kompis Sara och kollar på "Hål i väggen". Så himla kul. Pappa köpte hem kina mat. Min favorit mat. Saras lillebror är på akuten. Han fick ont i huvet och spydde så Sara kanske sover här inatt. Måste sluta för nu är reklam pausen slut.

Puss på er // Frida

Hemma igen

                                                 Hej på er!

Nu är jag enkligen hemma. Har varit  hos min farmor. Vi behövde hjälpa henne att plocka äpplen på hennes tomt. Fast vi bara sov där i en natt så kändes det som minst fyra. det är alltid trevligt att träffa henne men man kan inte gå in på internet. Det är därför som jag inte har kunnat skriva något inlägg. Men men nu har vi iallafall äpplen så att det räcker på ett långt tag. Skriver kanske något inlägg ikväll.

// Frida



 


Godmorgon

                                          God morgon sömntutor!

Idag så ska jag, min lillasyster och min pappa åka till min farmor i Linköping för att hjälpa henne att plocka äpplen, klippa gräset och sådant. Jag kommer därför inte att kunna skriva något mer inlägg. Hoppas att jag får åka till Linköpins centrum för lite shopping. Behöver köpa några tröjor och koftor. Hoppas jag inte kommer hem så sent imorgon. hoppas att Matilda skriver något inlägg.

Ha en underbar helg // Frida

Dagens outfit

                                                  Dagens outfit

                                         

Kavaj, skorta, slips: Pappas
Byxor: Diesel
Väska: Friis and company
Solglasögon: HM
                                   

Godmorgon

                                              God morgon!

Har ni sovit gott. Det har iallafall jag. Jag börjar inte skolan förren 10.00. Jag älskar att ha sovmorgon. Behöver tvätta håret så det här inlägget bli inte så långt. Idag slutar jag 14.50 men jag och min kompis måste jobba med vårat grupparbete så jag får se om jag hinner skriva något inlägg. Innan jag gå så ska jag försöka ladda upp dagens outfit.

Dagens outfit

                                                                  Dagens outfit

                                        

                                       
Kofta: second hand
Byxor: Puss och kram
Skor: Din sko
Solglasögon: Second hand

Godnatt

                                                                  Hej på er!

Snart ska jag gå och lägga mig. Det har verkligen varit en lång dag idag. Fyra super tråkiga lektioner. och imorgon så har vi fem ännu tråkigare lektioner. Längtar verkligen till höstlovet. då ska jag åka till Rom med min kompis och hennes familj och en till. ska bli så kul.

Måste verkligen gå och lägga mig. Är så trött.


                  

                                                                              Godnatt bloggen


Dagens outfit

Dagens outfit

       
                                    



                                    

Tjöja: MQ
Byxor: Diesel
Halsband: Second hand
Solglasögon:

Smink-Test

1.
Vilken är din favorit smink-produkt?
A. Mascara
B. Läppstift
C. Foundation

2.
Hur ser din vardags-sminkning ut?
A. Mascara, eyeliner, foundation, rouge.
B. Mascara, läppstift, puder
C. Lite foundation för att täcka de värsta och lite mascara.

3.
Fest sminkning?
A. Foundaaation, rouge, lösögonfransar, ögonskugga, eyeliner, eyedust. Hallå, det är ju fest!?
B. Puder, läppstift, läppenna, eyeliner, mascara.
C. Ej-täckande foundation, mascara och lite läppglans.

4.
Varför sminkar du dej?
A. För att bli snyggare
B. För att få en egen look
C. För att se lite piggare ut på morronen

5.
Hur ofta sminkar du dej?
A. Varje dag (t.o.m på helgerna)
B. Nästan varje dag, oftast inte på helgerna.
C. Ibland

Flest A:
Du gillar klart att sminka dej, och gör det varje dag. Du vill att de ska synas en förändring.

Flest B:
Du har en egen look, en trend sminkning, hel cool. Du har en egen stil och framhäver det med ditt smink.

Flest C:
Du gillar naturligt smink, och vill inte se för översminkad ut.

Smink

Vi kommer att lägga upp smink guider, make-up tips och de modernaste & hetaste sminket som anpassar just dej. Allt från party-party till natural-look, ljus till mörk hy & översminkad till lätsminkad!

Mode

Vi kommer lägga upp outfits, modellbilder, klädkollektioner och mode-kombinationer som vi hoppas inspererar dej. Secondhand, 50-70-tal & dagens moderna mode. Vi är två stycken som driver denna blogg, och vi sammarbetar för att göra den här bloggen P-O-P-U-L-Ä-R !

Hääääjw Sverige!

Detta är en ny öppnad blogg om smink, skönhetsprodukter och mode, mode & mode!
Med dagliga inlägg med bilder, smakråd och make up-insprationer så kommer den här bloggen bli din favorit blogg!
Vi är två mode-experter men känsla för mode som ingen annan. Om du vill veta vad som är inne i år, så spana in här, det är liksom den största källan till att veta vad som är inne & vad som är hot och vad som är not! Lixxom, vi vet. VI VET.
Vi kommer att skapa moden och förmedla insprationer till er. Om vi visar en bild på ett plagg här på bloggen, så kommer typ ALLA ha det nästa dag, right? Sååew, let's goo! Think Pink & smink ! Puussss, moouaaw !


RSS 2.0